Romania

Romania

Oferta 2017 statiuni balneare si montane, wellness & spa si Delta Dunarii

Oferta 2017 statiuni balneare

si montane, wellness & spa si

Delta Dunarii

 

de la 10

Litoralul Romanesc

Litoralul se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre, oferind peisaje uimitoare. Cu o lungime totala de 245 de kilometri, litoralul romanesc se intinde din nord, de la granita cu Ucraina, pana in sud, la granita cu Bulgaria, delimitand estul Dobrogei de apele Marii Negre.

de la 15

Pensiunea Deltarium Aegis - Sf. Gheorghe

Fara indoiala, o excursie in Delta Dunarii este o amintire de neuitat. Odata ce ai patruns in inima naturii este greu sa te lasi plecat si cu siguranta te vei intoarce si a doua oara. Delta Dunarii este un paradis natural, unic in Romania si in lume, care merita vizitat.
de la 20

Hotel Clermont - Covasna

Covasna este numita si „Statiunea celor 1000 de izvoare de sanatate”, avand un climat bland, un aer puternic ionizat negativ si un cadru natural deosebit de pitoresc. Resursele naturale curative pot fi valorificate pe tot parcursul anului.
 

de la 43

Program - O saptamana de refacere 2016

“O saptamana de refacere 2016”

Programele se adreseaza tuturor categoriilor de clienti si sunt destinate atat mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cat si celor care vor sa se recreeze din stresul cotidian sau sa cunoasca noi locuri si traditii.
 
de la 72